Αιών Κέντρο Γιόγκα Αιών Κέντρο Γιόγκα
Αιών Κέντρο Γιόγκα Yoga Pilates Πιλάτες Αθήνα Σχολή Σχολές Τάι Τσι Γυμναστήριο Αιών Κέντρο Γιόγκα ΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΟΓΚΑ

ρεφλεξολογία

aionΗ ρεφλεξολογία

είναι μια πανάρχαιη ολιστική φυσική επιστήμη. Πρόκειται για μια συμπληρωματική θεραπευτική μέθοδο που βασίζεται στην ύπαρξη δέκα αντανακλαστικών καναλιών (μεσημβρινοί) που διαπερνούν το σώμα μας. Τα κανάλια αυτά ξεκινούν και καταλήγουν σε ακριβείς μικρογραφίες του σώματος, όπως τα πέλματα, οι παλάμες και τα αυτιά. Οι μικρογραφίες αυτές είναι γεμάτες με σημεία ευαίσθητα που είναι έτοιμα να μας δώσουν μηνύματα για την κατάσταση του οργανισμού, αλλά και να στείλουν ερεθίσματα σε αυτόν, ώστε να επιτευχθεί η ενεργοποίηση και η αυτοθεραπεία του.

Η κάθε πάθηση εκδηλώνεται όταν παρεμποδίζεται η ενέργεια σε κάποιο κανάλι. Με τις κατάλληλες πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία ξεμπλοκάρεται, βελτιώνονται οι λειτουργίες του οργανισμού και τα αρνητικά συμπτώματα υποχωρούν.

Η ρεφλεξολογία ανακαλύφθηκε και χρησιμοποιήθηκε από τα πρώτα χρόνια της ζωής του ανθρώπου, σαν φυσικός και πρακτικός τρόπος αντιμετώπισης των διαφόρων προβλημάτων. Στον σύγχρονο κόσμο, η ρεφλεξολογία έρχεται και συμπληρώνει την κλασική ιατρική και χρησιμοποιείται ευρέως και σε νοσοκομεία.

aionΘεραπεύει προβλήματα στη σπονδυλική στήλη, προβλήματα πέψης, δερματικά προβλήματα, ημικρανίες, πονοκεφάλους, οιδήματα στα πόδια, πόνους περιόδου, άγχος, αϋπνία, δυσκοιλιότητα, ενοχλήσεις στη μέση και πολλά άλλα.

aion
aion
    aion
  Αιών Κέντρο Γιόγκα

Αιών Κέντρο Γιόγκα
"ΑΙΩΝ" Αγ.Λαύρας 21 • Ά. Πατήσια • τηλ. 2102234393 (Δευτ.-Παρ. 15.00-22.00)
email: aion.yoga@gmail.com

Αιών Κέντρο Γιόγκα
Αιών Κέντρο Γιόγκα

Αιών Κέντρο Γιόγκα