Αιών Κέντρο Γιόγκα Αιών Κέντρο Γιόγκα
Αιών Κέντρο Γιόγκα Yoga Pilates Πιλάτες Αθήνα Σχολή Σχολές Τάι Τσι Γυμναστήριο Αιών Κέντρο Γιόγκα ΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΟΓΚΑ

δίσκοι ενθαλπίας

O Λεωνίδας Φλεβαράκης είναι Χημικός Μηχανικός, Διδάκτωρ του Πολυτεχνείου Graz της Αυστρίας. Έχει βαθιές γνώσεις της σύγχρονης εναλλακτικής επιστήμης και ασχολείται θεραπευτικά με την Πληροφορία καθώς και με τις τεχνικές και πνευματικές μεθόδους για την μετάγγιση Πληροφοριών στο ανθρώπινο νοητικό, συναισθηματικό και ενεργειακό πεδίο. Έχει γράψει άρθρα σχετικά με τα βιοφωτόνια τα οποία αποτελούν την ακτινοβολία της Ζωής, την πληροφοριακή ιατρική, τις μεθόδους με τις οποίες η φύση δημιουργεί μορφές (Global Scaling), αλλά και άρθρα σχετικά με τον βελονισμό της γης και την επαναδόμηση των πληροφοριών του εγκεφάλου μέσα από ελαφριά χτυπήματα του σώματος με τα χέρια.

Έχει δημιουργήσει τους Δίσκους Ενθαλπίας, έχει συνθέσει το σεμινάριο της Θεραπείας μέσω της επαφής με την Πηγή και οργανώνει θεραπευτικούς διαλογισμούς.


Παρότι το φαινόμενο της Ζωής είναι ανεξιχνίαστο, παρατηρείται μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες: Ζωή υπάρχει, όπου υπάρχει Τάξη, Οργάνωση και Συνοχή.

Ο ανθρώπινος οργανισμός βρίσκεται σε έναν αέναο αγώνα για τη συνεχή αποκατάσταση αυτής της εσωτερικής τάξης και της διατήρησης της εσωτερικής του ενέργειας (ενθαλπίας), “αποβάλλοντας” συνεχώς την αταξία (εντροπία) από το σώμα, δημιουργώντας έτσι συνθήκες οργάνωσης και συνοχής.

Το άγχος και η πίεση της καθημερινότητας, η ρύπανση του περιβάλλοντος (τόσο η χημική, όσο και η ηλεκτρονική), η κακή ποιότητα των τροφών, αλλά και το γεωπαθητικό στρες, αναγκάζουν τον οργανισμό να υπερλειτουργεί διαρκώς για να ανταπεξέλθει, τον αναγκάζουν δηλαδή να βρίσκεται εκτός ισορροπίας σε μόνιμη σχεδόν βάση. Οι συνέπειες των παραπάνω είναι αυτονόητες και δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να τις κατανοήσει.

Οι Δίσκοι Ενθαλπίας δημιουργήθηκαν από την Πίστη και το Όραμα μιας Ζωής μέσα σε έναν κόσμο ανώτερων ενεργειακών ποιοτήτων, που πηγάζει μέσα από την αύξηση της Τάξης και της Συνοχής των Ενεργειών.

Οι Δίσκοι είναι Ενεργειακά Εργαλεία που βοηθούν το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο να έρχεται ευκολότερα σε επαφή με τις φυσικές πληροφορίες που του χρειάζονται για την οργάνωση του. Με τον τρόπο αυτό λειτουργούν υποστηρικτικά στην ακατάπαυστη προσπάθεια του οργανισμού να δημιουργεί συνθήκες οργάνωσης και συνοχής για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου χειροποίητα και δημιουργούνται από ορυκτά υλικά που δένονται μεταξύ τους με ρητίνη, συνδυάζοντας την κβαντική φυσική, την χημεία, αρκετές εσωτερικές γνώσεις, αλλά και πολλά μαθηματικά, αποτελώντας έναν ισορροπημένο συνδυασμό μοντέρνας επιστήμης και πνευματικότητας.

Έτσι, λόγω κατασκευής και μόνο, οι Δίσκοι Ενθαλπίας συντονίζονται με τις φυσικές - συμπαντικές πληροφορίες και επιδρούν στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο. Αποτέλεσμα της επίδρασης αυτής, αποτελεί η ευκολότερη συνεργασία των Ενεργειών με την πυκνότερη μορφή τους, την Ύλη.

Σε αντιστοιχία με το ανθρώπινο ενεργειακό σώμα, οι Δίσκοι επιδρούν θετικά στον περιβάλλων χώρο, στο νερό και τα τρόφιμα, δημιουργώντας και εδώ συνθήκες με αυξημένη ενεργειακή Τάξη και Οργάνωση.

Οι Δίσκοι δεν περιέχουν μπαταρίες, μαγνήτες, μέταλλα, κρυστάλλους, κατά συνέπεια δεν λειτουργούν με ηλεκτρισμό, μαγνητισμό. Δεν περιέχουν κανενός είδους πληροφορίες εγγεγραμμένες επάνω τους από εξωτερικές πηγές και δεν αποτελούνται από ενεργοποιημένα υλικά, δεν κινδυνεύουν κατά συνέπεια να χάσουν κάτι που δεν έχουν.

Οι Δίσκοι Ενθαλπίας ενισχύουν το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο και το ευρύτερο περιβάλλον και δεν τους επιτρέπουν να επηρεάζονται εύκολα από εξωγενείς επιβαρυντικούς παράγοντες.

Δημιουργήθηκαν απλά για να κάνουν την καθημερινότητα μας καλύτερη.

αιών

*Ο Δίσκος της Δύναμης* (Α)

Ενδυναμώνει το μυϊκό σύστημα και αυξάνει την ζωτικότητα. Τον έχουμε στην τσέπη μας ή την τσάντα μας όταν αυτή κρέμεται επάνω μας.

αιών

*Ο Δίσκος της Ισορροπίας* (Β)

Δημιουργεί άριστες συνθήκες για πνευματική και δημιουργική εργασία. Αυξάνει την συγκέντρωση και την έμπνευση. Η ενέργεια του είναι εξισορροπητική. Είναι ιδανικός για διαλογιστικές και οραματικές ασκήσεις. Τον έχουμε στην τσέπη μας, στην επιφάνεια εργασίας μας, και κατά την διάρκεια διαλογιστικών ασκήσεων, στα χέρια μας, στην κοιλιακή χώρα ή ακριβώς μπροστά μας.

αιών

*Ο Δίσκος της Ίασης* (C)

Ενισχύει τις ενεργειακές θεραπείες, “καθαρίζοντας” ακόμα και τον ίδιο τον θεραπευτή μετά την θεραπεία. Ελευθερώνει άμεσα από τα συμπτώματα του άγχους, απαλύνει τους πόνους. Τον έχουμε στην τσέπη μας, το τοποθετούμε στα σημεία που εκδηλώνεται το σφίξιμο από το άγχος (συνήθως ηλιακό πλέγμα, στομάχι). *
Διατίθεται και σε μεγάλο μέγεθος. Δες 1ο και 3ο πεδίο χρήσης.

αιών

*Ο Δίσκος της Χαράς* (D)

Ενεργοποιεί την εσωτερική παιδικότητα, το χαμένο παιδί μέσα μας. Δημιουργεί αίσθηση ελευθερίας. Φέρνει χαρά, χαλάρωση και ηρεμία. Βοηθάει ενάντια στην κατάθλιψη. Τον έχουμε στην τσέπη μας ή στην τσάντα μας όταν αυτή κρέμεται επάνω μας.

αιών

*Ο Δίσκος της Ευημερίας* (E)

Στην παροιμία “συν Αθηνά και χείρα κινεί” αυτός ο Δίσκος παίζει το “ρόλο” της Αθηνάς. Ενισχύει το δυναμικό μας, όταν αυτό εστιάζεται και κινείται προς ένα στόχο, και μας βοηθάει να τον πετύχουμε. Η έννοια της ευημερίας περιλαμβάνει την έννοια της αφθονίας και της πληρότητας σε υλικό και πνευματικό επίπεδο. Τον έχουμε στην τσέπη μας ή στην τσάντα μας όταν αυτή κρέμεται επάνω μας.

αιών

*Ο Δίσκος της Ζωής* (F)

Είναι τονωτικός, βοηθάει ιδιαίτερα στην διαύγεια και στην εγρήγορση. Αναπτύσσει την Δύναμη και την Ακρίβεια στην εκτέλεση σωματικής άσκησης. Αναβαθμίζει την ποιότητα του νερού και των τροφίμων. Ενδυναμώνει την ενέργεια των οστών.
Διατίθεται και σε μεγάλο μέγεθος. Τον έχουμε στην τσέπη μας, δες και 2ο πεδίο χρήσης.

αιών

*Ο Δίσκος του Ήπατος* (G)

Το συκώτι πέρα από το αίμα, “διυλίζει” και την ανθρώπινη ενέργεια. Ο Δίσκος καθαρίζει τα ενεργειακά κατάλοιπα από το συκώτι και ξεμπλοκάρει τις δυσλειτουργίες του. Τοποθετήστε τον στην περιοχή του συκωτιού για 5–10 λεπτά μερικές φορές μέσα στην ημέρα. Είναι συνάμα πολύ καλός για τις αρθρώσεις.

Γενικοί Τρόποι Χρήσης – Μεγέθη Δίσκων

Οι αναφερόμενοι τρόποι χρήσης είναι οι συνηθέστεροι και είναι ενδεικτικοί. Τους Δίσκους τους έχουμε κυρίως στην τσέπη μας, κοντά μας, τους τοποθετούμε στο ηλιακό μας πλέγμα εάν βιώνουμε άγχος, επάνω σε σημεία που πονάμε (χτυπήματα, μώλωπες), τους κρατάμε στην παλάμη μας, μπορούμε να πατήσουμε επάνω τους τα πέλματα μας (ενδείκνυνται γι αυτό οι μεγάλοι). Τοποθετούμε επάνω τους το νερό και τα τρόφιμα. Δεν είναι απαραίτητη η άμεση επαφή με το δέρμα μας, δεν τοποθετούνται επάνω σε ανοιχτές πληγές.
Στις περιοχές των ανθρώπινων ενεργειακών κέντρων (tsakras), οι Δίσκοι λειτουργούν εντονότερα.

Κατασκευάζονται σε δύο διαστάσεις, με διάμετρο 6 cm και πάχος 1,6 cm περίπου (οι μικροί) και διάμετρο 18 cm και πάχος 1 cm (οι μεγάλοι).

Τυχόν εμφανισιακές ατέλειες τους λόγω της χειροποίητης κατασκευής τους, δεν εμποδίζουν την λειτουργία τους. Έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής. Η λειτουργία τους δεν αλλοιώνεται ακόμα και αν σπάσουν ή φθαρούν εξωτερικά. Και οι δύο πλευρές ενός δίσκου είναι λειτουργικά ισότιμες. Καθαρίζονται εάν χρειασθεί με κρύο νερό και λίγο απορρυπαντικό.

Στους Δίσκους Ενθαλπίας δεν προσκολλούνται ενέργειες. Επομένως δεν είναι προσωπικά αντικείμενα και μπορούν να χρησιμοποιούνται από πολλούς χρήστες

Αναφέρουμε ρητά στο σημείο αυτό, ότι σε καμία περίπτωση άμεσα ή έμμεσα δεν υπονοούμε ότι η χρήση των Δίσκων Ενθαλπίας αντικαθιστά ή θέλει να αντικαταστήσει, σε περιπτώσεις ασθενειών, την ιατρική διάγνωση και την ιατρική παρακολούθηση. Οι Δίσκοι Ενθαλπίας δεν είναι ιατρικές συσκευές και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση ιατρικές θεραπευτικές αγωγές. Για οποιοδήποτε θέμα διάγνωσης και θεραπείας αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο προσωπικός σας γιατρός.

aion
    aion
  Αιών Κέντρο Γιόγκα

Αιών Κέντρο Γιόγκα
"ΑΙΩΝ" Αγ.Λαύρας 21 • Ά. Πατήσια • τηλ. 2102234393 (Δευτ.-Παρ. 15.00-22.00)
email: aion.yoga@gmail.com

Αιών Κέντρο Γιόγκα
Αιών Κέντρο Γιόγκα

Αιών Κέντρο Γιόγκα