Αιών Κέντρο Γιόγκα Αιών Κέντρο Γιόγκα
Αιών Κέντρο Γιόγκα Yoga Pilates Πιλάτες Αθήνα Σχολή Σχολές Τάι Τσι Γυμναστήριο Αιών Κέντρο Γιόγκα ΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΟΓΚΑ

abs & hips
energizer

με τον Βασίλη Βαλάκο

To abs & hips είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων, των κοιλιακών και των γλουτών. Αποτελεί ένα εναλλακτικό πρόγραμμα που αποσκοπεί στη καύση του λίπους τοπικά και στην μυϊκή ενδυνάμωση των αντίστοιχων μυϊκών ομάδων, ενώ παράλληλα βοηθά στην καλύτερη αιμάτωση των δύο αυτών περιοχών.

Αναλυτικά επικεντρώνεται στους κοιλιακούς- ραχιαίους, σε ότι αφορά τα πάνω άκρα και στους γλουτούς, προσαγωγούς-απαγωγούς, τετρακέφαλους-δικέφαλους, μηριαίους για τα κάτω άκρα.

αιώνΗ δομή του μαθήματος στηρίζεται στα σετ και στις επαναλήψεις με στόχο την πιο γρήγορη ενεργοποίηση των μυών και την ενδυνάμωση αυτών. Ακόμη, βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η ταχύτητα των επαναλήψεων η οποία αυξάνεται σταδιακά, διατηρώντας πάντα την σωστή τεχνική εκτέλεσης των ασκήσεων για την καύση του λίπους.

Κανόνας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι τα διαλείμματα μεταξύ των σετ και οι ασκήσεις χαλάρωσης για την εκάστοτε μυϊκή ομάδα που μόλις δουλεύτηκε ή για τα πιο προχωρημένα επίπεδα το skipping (επιτόπια άλματα ή βάδην).

Αποτέλεσμα και ζητούμενο αυτού είναι η αύξηση της καρδιακής συχνότητας που δίνει αερόβια μορφή στην άσκηση και συντελεί στην ταχύτερη καύση του λίπους τοπικά και κατά επέκταση στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στην εύρυθμη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Το abs & hips είναι κατάλληλο για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες και κυρίως για εσάς που επιθυμείτε να δώσετε έμφαση στην περιοχή των γλουτών και των κοιλιακών. Το μυστικό είναι να επιμείνετε στην ασκήσεις χωρίς να εγκαταλείψετε και το σίγουρο είναι ότι θα δείτε αποτελέσματα από το πρώτα κιόλας μαθήματα.

αιώναιών
  Αιών Κέντρο Γιόγκα

Αιών Κέντρο Γιόγκα
"ΑΙΩΝ" Αγ.Λαύρας 21 • Ά. Πατήσια • τηλ. 2102234393 (Δευτ.-Παρ. 15.00-22.00)
email: aion.yoga@gmail.com

Αιών Κέντρο Γιόγκα
Αιών Κέντρο Γιόγκα

Αιών Κέντρο Γιόγκα