Αιών Κέντρο Γιόγκα Αιών Κέντρο Γιόγκα
Αιών Κέντρο Γιόγκα Yoga Pilates Πιλάτες Αθήνα Σχολή Σχολές Τάι Τσι Γυμναστήριο Αιών Κέντρο Γιόγκα ΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΟΓΚΑ

Ιρένα Έντροβσκα

Καθηγήτρια γιόγκα

  [Φωτογραφίες: Γιώργος Δρακόπουλος]
Αιών Κέντρο Γιόγκα    

H Irena Edrovska είναι καθηγήτρια της γιόγκα. Ασχολείται με τη γιόγκα από το 1980, και διδάσκει από το 1982, πρώτα στο εξωτερικό και από το 1989 μέχρι το 2005 διεύθυνε το Yoga Science Centre (Κέντρο για την Επιστήμη της Γιόγκα) στην Αθήνα που ήταν μέλος της International Association of Yoga Science Centres, με ιδρυτή τον Π.Κ. Χασάναγα. Ήταν υπεύθυνη για την εκπαίδευση δασκάλων της γιόγκα.

Αιών Κέντρο Γιόγκα Yoga Pilates Πιλάτες Αθήνα Σχολή Σχολές Τάι Τσι Γυμναστήριο

Στο “ΑΙΩΝ” διδάσκει από τις αρχές του Κέντρου. Εκτός από τα τακτικά μαθήματα, έχει διεξάγει πολλά σεμινάρια, έχει κάνει διαλέξεις πάνω σε διάφορα θέματα της γιόγκα, έχει γράψει πολλά άρθρα για διάφορα περιοδικά, και έχει προσκληθεί σε περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια. Έχει πάρει μέρος σε πολλές επιστημονικές έρευνες για διάφορες εφαρμογές της γιόγκα (για καρδιοαγγειακές παθήσεις, για νεφροπαθείς κλπ), και έχει γράψει και συγγράψει πολλές μελέτες που έχουν παρουσιαστεί στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.

Έχει γνωρίσει και έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια με γνωστές προσωπικότητες στον χώρο της γιόγκα όπως: Dr. M.L. Gharote, Dr. Bhole, Swami Satyananda, Swami Yogamudrananda, Dr. C. Dostalek, Swami Maheswarananda.

Αιών Κέντρο Γιόγκα Yoga Pilates Πιλάτες Αθήνα Σχολή Σχολές Τάι Τσι Γυμναστήριο

Από το 1984 ασχολείται με την εφαρμογή της γιόγκα στην εγκυμοσύνη και στην Αθήνα ήταν από τους πρώτους που οργάνωνε τακτικά μαθήματα prenatal yoga. Έχει γράψει πολλές μελέτες για την εφαρμογή της γιόγκα στην εγκυμοσύνη και μετά το τοκετό.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Σωματείου για τη προαγωγή του φυσικού τοκετού “Ευτοκία” όπου παρέδιδε τακτικά μαθήματα γιόγκα μέχρι και το 2006.

Έχει γνωρίσει και έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια με γνωστές προσωπικότητες στον χώρο της εγκυμοσύνης και της γέννας (μαιευτήρες και μαίες) όπως: Frederick Leboyer (γάλλος μαιευτήρας οποίος έκανε παγκόσμια επανάσταση στον τομέα της γέννας με το βιβλίο “Γέννα χωρίς βία”), Clarebeth Loprinzi Kassel (παραδοσιακή μαία από τις Η.Π.Α), Dr. E. Galacteros, Dr. Max Ploquin.

Αιών Κέντρο Γιόγκα

Αιών Κέντρο Γιόγκα Yoga Pilates Πιλάτες Αθήνα Σχολή Σχολές Τάι Τσι Γυμναστήριο Αιών Κέντρο Γιόγκα Yoga Pilates Πιλάτες Αθήνα Σχολή Σχολές Τάι Τσι Γυμναστήριο Αιών Κέντρο Γιόγκα Yoga Pilates Πιλάτες Αθήνα Σχολή Σχολές Τάι Τσι Γυμναστήριο Αιών Κέντρο Γιόγκα Yoga Pilates Πιλάτες Αθήνα Σχολή Σχολές Τάι Τσι Γυμναστήριο Αιών Κέντρο Γιόγκα Yoga Pilates Πιλάτες Αθήνα Σχολή Σχολές Τάι Τσι Γυμναστήριο Αιών Κέντρο Γιόγκα Yoga Pilates Πιλάτες Αθήνα Σχολή Σχολές Τάι Τσι Γυμναστήριο

aion
    aion
  Αιών Κέντρο Γιόγκα

Αιών Κέντρο Γιόγκα
"ΑΙΩΝ" Αγ.Λαύρας 21 • Ά. Πατήσια • τηλ. 2102234393 (Δευτ.-Παρ. 15.00-22.00)
email: aion.yoga@gmail.com

Αιών Κέντρο Γιόγκα
Αιών Κέντρο Γιόγκα

Αιών Κέντρο Γιόγκα