ιόχρους φλόγα

ιόχρους φλόγα

με την Φωτεινή Δημητρίου

Η Ιόχρους Φλόγα είναι μια εξαγνιστική συμπαντική ενέργεια

η οποία έχει την δυνατότητα να καθαρίζει και να μετουσιώνει τις τοξικές εκείνες ουσίες και ενέργειες που προκαλούν δυσαρμονία και ασθένεια, σε φως υγεία και πνευματική διαύγεια.

Η έλξη και χρήση αυτής της ενέργειας γίνεται κυρίως μέσω της επίκλησης και του οραματισμού. Ο άνθρωπος που την επικαλείται συνειδητά και με εμπιστοσύνη μπορεί σταδιακά να εξαγνίσει την προσωπικότητα του (και τις τρείς του υποστάσεις) από όλους εκείνους τους δυσαρμονικούς κραδασμούς που είτε δημιουργεί ο ίδιος είτε ασυνείδητα τους παραλαμβάνει από το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει και κινείται. Η Ιόχρους ενέργεια είναι ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο προστασίας αυτοθεραπείας και συνειδητής εξέλιξης.

Πολλά τα οφέλη από την χρήση της Ιόχρου Φλόγας

  • Διεισδύει μέχρι τον πυρήνα των κυττάρων μας και τα απελευθερώνει από την τοξική ουσία που έχει συσσωρευτεί εντός τους λόγω λανθασμένου τρόπου ζωής.
  • Η ιόχρους φλόγα εξαγνίζει αποτελεσματικά την αύρα και το ενεργειακό μας πεδίο από δυσαρμονικά συναισθήματα και σκεπτομορφές επιφέροντας άμεσα ηρεμία, γαλήνη και ψυχική ανάταση.
  • Αποκαθιστά βλάβες σε κυτταρικό επίπεδο επιταχύνοντας την επούλωση και την θεραπεία.
  • Με την ιόχρου φλόγα μπορούμε να καθαρίσουμε ενεργειακά, αντικείμενα, καθώς και χώρους.
  • Η τακτική χρήση της ιόχρου φλόγας επιταχύνει την πνευματική μας εξέλιξη, εξαλείφει το δυσαρμονικό κάρμα και μας βοηθά να έρθουμε σε στενότερη και άμεση επαφή με τον Ανώτερο εαυτό μας και τη Θέληση του.

Μέχρι πρόσφατα, η γνώση και χρήση του Ιερού Πυρός διδάσκονταν αποκλειστικά στα ερημητήρια και Σχολεία των Διδασκάλων, αλλά λόγω της μικρής διάρκειας του χρόνου εντός του οποίου θα συμβούν ορισμένες Κοσμικές μεταβολές που θα έχουν αποτελέσματα και στον Πλανήτη Γη, επιτράπηκε η εξωτερίκευσή Του στον πολύ κόσμο για να επιταχυνθεί η εξέλιξη.
Στα παλαιότερα χρόνια της Ελληνικής ιστορίας, η ευεργετική χρήση της Ιόχρου Φλόγας ήταν γνωστή και καλλιεργούνταν η εκδήλωσή της όσο διάστημα βρίσκονταν τα Μυστήρια υπό την επιρροή Μεγάλων Πνευματικών Υπάρξεων.
Με την εξασθένιση των Μυστηρίων και αργότερα την ολοκληρωτική ανάληψή τους από τους πράκτορες του “σκοτεινού προσώπου”, χάθηκε η γνώση και ο τρόπος χρήσης της Φλόγας και αυτό που απόμεινε ήταν μόνο μία “ανάμνηση” και αυτή μυθολογικά, σαν ο “Ποταμός Στύγγας”.
Ήταν η Αγάπη του Αγίου Γερμανού προς την ανθρωπότητα όπου, σαν Ηγέτης της Έβδομης Ακτίνας και με το κύρος που δίνει αυτό το Υπούργημα, μπόρεσε να επαναφέρει την Ιόχρου Φλόγα στον κόσμο της ύλης προς χρήση του ανθρώπου.
Στις μέρες της Ατλαντίδος η Ιόχρους Φλόγα είχε επίσης πολύ μαγνητισθεί πάνω στη Γη και είχαν ιδρυθεί μεγάλοι Ναοί για την επίκληση και ραδιοβολία της.
Η Ιόχρους Φλόγα είναι η Πνευματική Ενέργεια που, με τη θεραπευτική και εξαγνιστική της δράση, μεταμορφώνει την ύπαρξή μας και μας οδηγεί να αντιληφθούμε τους Αόρατους Κόσμους και να συνειδητοποιήσουμε την κρυμμένη γνώση.


Ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται σε πολύ ισχυρή ενεργειακή διέγερση που σημαίνει ευκαιρία για όλους μας, να μάθουμε να διαχειριζόμαστε την Δύναμη, περιφρουρούμενη από το Πυρ της Αγάπης.


περισσότερες εκδηλώσεις: