ενεργειακή κάθαρση

ενεργειακή κάθαρση

Παρουσίαση του τρόπου της Ενεργειακής Κάθαρσης,
με gong, σαμάνικο τύμπανο & didgeridοο
από τον PAN KAPERNEKA,
Composer, Singer, Musician, Soundtherapist

Η θεραπευτική δύναμη του Ήχου,
η σημασία του και η επίδρασή του μέσω του γκονγκ,
του σαμάνικου τύμπανου και του ντιτζεριντού
στο φυσικό στο ψυχικό καί στο πνευματικό μας σώμα.

O σύγχρονος τρόπος ζωής, ιδίως στις πόλεις, φορτισμένος από αρνητικές επιδράσεις που επηρεάζουν το καθημερινό «ζήν», επιφέρει ανισορροπίες στο υλικό, το ψυχικό και πνευματικό σώμα.

Από τα αρχαία χρόνια σε πολλούς πολιτισμούς – προκειμένου να επιτευχθεί η αρμονική λειτουργία μεταξύ των τριών σωμάτων – χρησιμοποιούνται κύμβαλα διαφόρων μεγεθών. Οι αρμονικοί ήχοι που παράγουν, ομοιάζουν με αυτούς των πλανητών.

Το Ντιντζεριντού, ως ένα από τα αρχαιότερα πνευστά, χρησιμοποιείται από τους αυτόχθονες της Αυστραλίας, ως μια σύνδεση με τη μεγάλη Μητέρα Γαία.

Άμεση επίδραση δέχεται πρωτίστως το ψυχικό σώμα, το οποίο έρχεται σε επαφή με την πρωτογενή του ύπαρξη και τους ήχους της δημιουργίας των συμπάντων. Ο εσωτερικός διάλογος παύει και η ψυχή κατακλύζεται από τους συμπαντικούς γενεσιουργούς ήχους. Το υγρό στοιχείο στο υλικό μας σώμα μορφοποιείται δονητικά και καθάρεται από αρνητικά ενεργειακά στοιχεία. Το πνευματικό σώμα, απελευθερώνεται από τα δεσμά του και ενώνεται με τον μικρόκοσμο και τον μακρόκοσμο του απείρου.


περισσότερες εκδηλώσεις: