σεμινάριο/εκπαίδευση δυναμικής ρεφλεξολογίας

σεμινάριο/εκπαίδευση δυναμικής ρεφλεξολογίας

Εισηγήτρια : Ευγενία Δούλβαρη

Η Δυναμική Ρεφλεξολογία είναι μία νέα πρωτότυπη τεχνική- πρόταση προς όλους τους Ρεφλεξολόγους εν δυνάμει και μη.

Είναι μια μέθοδος που οδηγεί στην απελευθέρωση εγκλωβισμένων συναισθημάτων του ασυνείδητου που επηρεάζει τα όργανα και τους αδένες μέσω του Ηλιακού Πλέγματος, όπου τα αρνητικά συναισθήματα όπως θυμός, λύπη, απογοήτευση, συσσωρεύονται μέσα σε αυτό!
Η Τεχνική της δυναμικής επαναφέρει την Φυσική Ροή της ενέργειας έτσι ώστε να συνεργάζεται αρμονικά με όλα τα όργανα και τους αδένες, απελευθερώνοντας ότι έχει λιμνάσει η εγκλωβιστεί με αποτέλεσμα να κυριαρχεί χαρά, αρμονία και ισορροπία στο σώμα μας.

ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Η Τριγωνική Ρεφλεξολογία είναι μία νέα, πρωτότυπη πρόταση προς όλους τους Ρεφλεξολόγους. Εν δυνάμει και μη.
Είναι μία μέθοδος που οδηγεί στην απελευθέρωση εγκλωβισμένων συναισθημάτων του ασυνειδήτου. Είναι η μέθοδος που δίνει μια διαφορετική προοπτική για άνοιγμα των αντιστάσεων που μας εγκλωβίζουν, για την αρμονική συνεργασία όλων των λειτουργιών του οργανισμού μέσω του Ηλιακού Πλέγματος, των αδένων και των άλλων οργάνων.
Ένας τριγωνικός συνδυασμός σημείων της ρεφλεξολογίας, με την ανάλογη τεχνική και μέσω συγκεκριμένων συνδέσεων, δίνει την δυνατότητα να αποσυμφορήσουμε την συσσωρευμένη ενέργεια, η οποία αποδυναμώνει όλες τις ομάδες των οργάνων, όπως την ενέργεια της έκφρασης, που συγκεντρώνεται στον θυρεοειδή, στον αυχένα, στον λαιμό.
Με την τεχνική των Τριγώνων επαναφέρουμε την φυσική ροή της ενέργειας που είναι αναγκαία για την ισορροπία του οργανισμού στα όργανα, απελευθερώνοντας την λίμναση ή εγκλωβισμό του αίματος, των μεταλλικών στοιχείων, του οξυγόνου κ.λ.π.

Περιεχόμενα :

  • Τα είδη των επαφών κ προσεγγίσεων που χρησιμοποιούμε στη συνεδρία
  • Σύνδεση Λεμφικής συστοιχίας.
  • Εργαζόμενοι στα πόδια με μια ακολουθία.
  • Η χρήση των συγκεκριμένων τριγωνικών ρυθμών.
  • Εργαζόμενοι συστηματικά στα ανακλαστικά των αδένων –οργάνων των πελμάτων.
  • Αξιολόγηση ανακλαστικών διαταραχών/ προσέγγιση.

Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν:
Ρεφλεξολόγοι, τακτικά και δόκιμα μέλη του ΣΕΡ.


περισσότερες εκδηλώσεις: