Φωτεινή Δημητρίου

Φωτεινή Δημητρίου
Yoga teacher trainer

Γεννήθηκα στην Αθήνα, πολύ νωρίς ανακάλυψα την μεγάλη μου αγάπη για τη γιόγκα. Γιόγκα σημαίνει ένωση με ό,τι ανώτερο διαθέτει ο άνθρωπος μέσα του, την ψυχή και το πνεύμα του. Γιόγκα σημαίνει ένωση με την καρδιά του σύμπαντος. Αρχικά σπούδασα 200hr hatha yoga teacher training και στη συνέχεια Anusara yoga 100hr με τους Todd Tessen, Sianna Sherman, Naime Jezzeny, Sue Elkind και Douglas Brooks. Συμμετείχα σε σεμινάρια από διάφορες σχολές γιόγκα με σκοπό να αποκτήσω μια πιο συνολική βιωματική εικόνα. Το ταξίδι μου στην Ινδία μου έδωσε μια δυνατή ώθηση. Σήμερα διδάσκω τη Violet Yoga Alignment.

Η αγάπη μου για τα παιδιά με ώθησε στις σπουδές 300h Diploma- Yogakids International U.S.A. και 320-HR Rainbow Family and Community Yoga Teacher Training – Tuscan, Italy. (Γιόγκα για παιδιά, για τη σύλληψη, εγκυμοσύνη, μετά την εγκυμοσύνη, βρεφική γιόγκα, γιόγκα για έφηβους, για την οικογένεια, για τον κύκλο της γυναίκας, θεραπευτική, για ηλικιωμένους, partner yoga). Έκτοτε διδάσκω γιόγκα σε ενήλικες και παιδιά, σε σχολεία, κέντρα γιόγκα και εναλλακτικά κέντρα. Μέσω της πρακτικής που γίνεται με άνοιγμα καρδιάς βγάζουμε το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μας αναζητώντας την υγεία και την αφθονία. Όλοι μαζί εργαζόμαστε για έναν κόσμο ενωμένο με όραμα χαράς.

Τον Ιανουάριο 2014 εκδόθηκε το 1ο μου παραμύθι «Τo δέντρο που όλο μιλούσε» και το ίδιο έτος ίδρυσα το σύστημα Yoga family violet alignment. Το 2015 εκδόθηκε η συλλογή παραμυθιών με τίτλο «Γιόγκα Παραμύθια».

περισσότερα: