Ανοιχτό βιωματικό εργαστήριο της πρακτικής L.A.U.G.H.E©

ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα:

ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ L.A.U.G.H.E©
(Ακρόαση. Καλοσύνη /Αγάπη. Ενότητα. Προσφορά/ Μοίρασμα. Ειλικρίνεια.Ενσυναίσθηση)

ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΕΙΣΟΔΟΣ

Αισθάνεστε ότι έχετε εγκλωβιστεί και δεν σας ικανοποιεί η καθημερινότητα σας; Νιώθετε πως υπάρχει βαθύτερο νόημα στη ζωή από αυτό που βιώνετε; Θέλετε να βρείτε το δικό σας μοναδικό μονοπάτι…να βρείτε ποιο είναι το όραμά σας και να είστε ευτυχισμένοι;
Η αίσθηση του νοήματος στη ζωή μας, ο σκοπός της ζωής είναι αυτό που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους, και πλήρεις. Βιώνοντας μια ζωή με νόημα θα ανακτήσετε την αρμονία και την εσωτερική γαλήνη σας , είτε το προσεγγίσετε επιστημονικά, είτε πνευματικά, είτε επαγγελματικά.
Κατανοώντας την έννοια “Αυθεντική Σύνδεση”, ότι τα πάντα συνδέονται, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τους απεριόριστους πόρους και τις ευκαιρίες που είναι στη διάθεση μας. Συνειδητοποιώντας ότι όλα είναι ΕΝΑ και συνδεδεμένα, μπορούμε να ανακαλύψουμε την πραγματική μας αποστολή στη ζωή. Είμαστε σε θέση να πετύχουμε τους στόχους μας μέσω της ενότητας και να κατακτήσουμε την αυτοπραγμάτωση.

Μέσω της πρακτικής L.A.U.G.H.E© (Listening.Affection.Unity.Giving.Honesty.Empathy)
(Ακρόαση. Καλοσύνη /αγάπη. Ενότητα. Προσφορά/ Μοίρασμα. Ειλικρίνεια.Ενσυναίσθηση)
θα ανακαλύψετε την αποστολή και το όραμά σας, καλλιεργώντας σε ένα βαθύτερο επίπεδο την επαφή με τον εαυτό σας και τους άλλους.

~Σε ποιους απευθύνεται~
Είτε:
◊ Έχετε εργασία ή όχι
◊ Έχετε εργασία που δεν σας ικανοποιεί και αναζητάτε κάτι καλύτερο
◊ Δεν γνωρίζετε τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας
◊ Έχετε βαρεθεί την εργασία σας και επιθυμείτε να εξερευνήσετε τον εαυτό σας και τις ευκαιρίες σας
◊ Θέλετε να ανακαλύψετε τι σας εμποδίζει να ξεκινήσετε την ιδέα σας
◊ Θέλετε να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να ανακαλύψετε το μονοπάτι σας
◊ Θέλετε να συναντήσετε συνταξιδιώτες που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες με εσάς

Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα προς την ανακάλυψη και εκπλήρωση του οράματος σας, να αναπτύξετε θετικούς τρόπους να βιώνετε την καθημερινότητα σας με πιο αυθεντικό τρόπο;

Η εμπνεύστρια…
Η Maryam Rezaei είναι μια πολυτάλαντη επαγγελματίας με μια προσέγγιση γεμάτη ενσυναίσθηση και ζεστασιά. Η Περσική της καταγωγή εκδηλώνεται με τον βαθύ σεβασμό και ευγένεια ψυχής αγγίζοντας απαλά την καρδιά των συνομιλητών της με ξεχωριστό τρόπο.

Από παιδική ηλικία το κίνητρο που πυροδοτούσε το αστείρευτο πάθος της ήταν και είναι να επηρεάζει το περιβάλλον της με βαθιές ανθρώπινες αξίες, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν μια ζωή με νόημα καλλιεργώντας αυθεντικές σχέσεις.

Από την ηλικία των 19 ετών, από φύση επιχειρηματίας, ανέλαβε την οικογενειακή της επιχείρηση και έχει ιδρύσει επιχειρήσεις που παρέχουν τεχνογνωσία και εξειδίκευση. Στη διάρκεια της 20τής καριέρας της, η Maryam δημιούργησε καινοτόμες λύσεις μέσω των εταιρειών συμβούλων, εκδόσεων και διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Μέσω του Crikos έχει συνδέσει τα πάθη της, την επιχειρηματικότητα και την αυθεντική ουσιαστική επικοινωνία, που νοηματοδοτεί τη ζωή μας. Μαζί με την συνέταιρο της, Χρυσούλα Μανωλακάκη – CEO & Co-founder του Crikos, παρέχουν πρακτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ανεύρεση και υλοποίηση των οραμάτων και ιδεών σε ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις.


περισσότερες εκδηλώσεις: