Χαρά Ρίγγα

Χαρά Ρίγγα
Yoga teacher trainer

Ονομάζομαι Χαρά Ρίγγα, γεννήθηκα το 1982 στην Αθηνα.

Είμαι παιδαγωγός προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης απόφοιτος Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΩΝ.

Η γιόγκα μπήκε στη ζωή μου το 2012 αλλάζοντάς την ολοκληρωτικά.

Tα οφέλη της γιόγκα στη ζωή μου, η διάθεση να εξελίσσομαι και η πρόθεσή μου ώστε όλα αυτά να τα μοιραστώ, με οδήγησαν στην παρακολούθηση και απόκτηση πιστοποίησης των 200 ωρών yoga teacher training (Certified by yoga alliance and yoga alliance professionals). 
Η δε αγάπη μου για τα παιδιά, στην πιστοποίηση των 95 ωρών yoga kids teacher training (Certified by yoga alliance and yoga alliance professionals).

Η εκπαίδευσή μου έγινε παρακολουθώντας το σύστημα FAMILY YOGA ALLIANCE με δασκάλα τη Φωτεινή Δημητρίου, ιδρύτρια του συστήματος “YOGA FAMILY VIOLET ALIGNMENT” και συγγραφέα παιδικών παραμυθιών γιόγκα.

Διδάσκω yoga σε ενήλικες ως personal trainer, από τον Νοέμβριο του 2015 και σε παιδιά από τον Σεπτέμβρη του 2016.
Επίσης, στα Κέντρα YOGA FAMILY VIOLET ALIGNMENT και ΑΙΩΝ.

Στόχος μου είναι να μοιράζομαι με όσες περισσότερες ψυχές μπορώ όλα όσα μαθαίνω από την εμπειρία μου με σκοπό ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Πιστεύω ότι αν από νωρίς τα παιδιά βρίσκονται στο χώρο της γιόγκα, θα μας οδηγήσουν σίγουρα σε ένα υπέροχο αύριο και οι ενήλικες χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας μέσω της γιόγκα θα ξαναβρούμε την ομορφιά του παιδιού μέσα μας.

Αγάπη, αυτοσεβασμός, ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, χαρά, αισιοδοξία, μη βία είναι μερικές από τις προθέσεις που δουλεύονται στα μαθήματα πέραν της σωματικής άσκησης.

περισσότερα: